Inter-Ex 2024 in Horst (Nederland)

37. INTER-EX op 8 en 9 september

De club MVC Apollo '68 (Horst/Nederland)
zal gastheer zijn voor de 37ste Inter-Ex meeting.
MVC Apollo
Club House

De modelvliegclub Apollo in Horst (bij Venlo, Nederland) heeft bevestigd dat zij in 2024 Inter-Ex zal organiseren. Inter-Ex 2024 zal plaatsvinden in het weekend van 7-8 september. Zoals gebruikelijk is het mogelijk om op vrijdag 6 september aan te komen om te genieten van de informele avond van vrijdag 6 september.

De Apollo Club beschikt over een uitstekend uitgeruste landingsbaan en een prachtig clubgebouw met permanente elektriciteit en water. Er is voldoende ruimte op het terrein voor campers (tent/caravan/camper), ook met aansluitingen voor elektra.

Ontdek Inter-Ex: Dit evenement brengt creatieve modelvliegtuigliefhebbers samen die ervaren wat anderen vaak voor onmogelijk houden.

Register
Klik om het formulier te openen

Al geregistreerd? Dankjewel. (Zo niet, doe dit dan snel zodat de club zich zo goed mogelijk kan voorbereiden).

Weg:
51.48246420054031, 6.082546761610315 (of klik op deze link).

Dit is de kruising van Rue de la Tombale - Rue des Grand Ha. U kunt ook de bezienswaardigheid 'Château Vichenet' gebruiken als startpunt voor toegang tot het terrein.

Inchecken bij aankomst:
Zorg ervoor dat u uw verzekeringsgegevens bij de hand heeft. Het beste is om uw elektronisch identificatienummer (E-ID) te tonen, dat de club alle nodige informatie verschaft.

Deelnamekosten:
5€ per bestuurder/persoon om clubkosten te dekken. De prijs voor het diner op zaterdagavond zal rond de 20€ per persoon liggen, afhankelijk van het menu, inflatie en cateraar. De cateraar zal zich inspannen om een ??vegetarische optie aan te bieden, laat het ons van tevoren per e-mail weten als u hier de voorkeur aan geeft.

Voorzieningen voor kamperen:
Toiletten zijn altijd beschikbaar, evenals een warmwatertank om te douchen. Overdag draait de stroomgenerator. De club organiseert een pizzabezorging voor vrijdagavond. Op zaterdag en zondag kan er brood besteld worden voor het ontbijt. De grote evenemententent zal 's nachts beschikbaar zijn voor het parkeren van vliegtuigen.

Programma: De pilotenbriefing vindt plaats op zaterdagochtend Vrije vlucht gedurende het hele weekend. We zullen ter plekke de schema's voor de "Legendary Fat Flyers" en voor enkele luchtgevechten aankondigen. De slotceremonie vindt zondag om 14.00 uur plaats. Wie wil kan ook op zondagavond blijven om maandag te vertrekken.

Vergeet niet inspiratie te halen uit het speciale thema van dit jaar en we hopen dat je er al een idee over hebt: "Fantasie". Voor wie nog over het thema nadenkt: Bij dit thema kun je denken aan feeën, films, vliegtuigen uit de literatuur, fantasievliegtuigen die nooit zijn gebouwd. Er gelden geen andere regels, behalve dat je idee bij het thema moet passen en moet vliegen.

Tot binnenkort in Horts!


 
Vliegend terrein

De geschiedenis van Inter-Ex begint in de jaren 80. Afkomstig uit Duitsland, België en Nederland vormen doorgewinterde modelbouwers een groep vrolijke mannen die een dubbel doel delen: geheel originele en soms een tikkeltje gekke ideeën concretiseren door hun eigen radio- geheel zelf bestuurde schaalmodellen om ze vervolgens te laten vliegen: een uitdaging die niet altijd gemakkelijk is...

Inderdaad, in de meeste gevallen bouwt de modelbouwer zijn model zoals hij wil, maar hij moet nog steeds een nauwkeurige constructie en aerodynamische principes volgen als hij wil dat zijn machine de lucht in gaat. Alleen ervaren en rustige piloten kunnen experimentele vluchten uitvoeren. Het is een beetje zoals in het leven, onze ervaringen hebben ups en downs...

Inter-Ex heeft nu een internationale dimensie en trekt deelnemers uit de meeste Europese landen. We hopen u daar dan ook spoedig te mogen begroeten. U zult genieten van een ontspannen sfeer, of u nu in een tent of in een camper verblijft.

Vandaag heb je genoeg tijd om een ??nieuw origineel model te bouwen.
Goed werk en moge de originele ideeën bloeien terwijl ze wachten om u te verwelkomen op onze site voor dit toekomstige evenement.


Registratie: Voorafgaande registratie is vereist om deel te nemen aan Inter-Ex. Gebruik dan het online formulier.
Het inschrijvingsgeld bedraagt ??5 € per piloot, te betalen op de dag van aankomst op het veld.

Verzekering: Deelnemers dienen een reguliere modelvliegersverzekering te hebben..

Nachtvliegen is toegestaan..

Slapen: Kamperen op eigen terrein is mogelijk vanaf vrijdagavond. Zie anders de website van de club voor accommodatie in de regio.

Stroom: Generatoren leveren 220 volt. Het is aan jou om verlengsnoeren en meerdere stopcontacten te voorzien.

Water: Er zal een verswatertank beschikbaar zijn op het veld. Er is ook een douchecabine met warm water.

Toiletten: Ter plaatse beschikbaar..

Plezier: Ja, veel plezier!

Neem contact op met de organisatie: Peter Lambooy

en ook oe het land te vinden

51.48246420054031, 6.082546761610315 (of klik op deze link)

Bovenaan de pagina